Khao Sok Thailand met kinderen thailand - aapjes

Aapjes in de jungle

Khao Sok Thailand met kinderen

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
Reisschema: Khao Sok
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 169,- per volwassene
€ 126,- per kind

Heb je wat minder tijd en wil je graag de jungle in, dan kan je met deze bouwsteen verblijven in één van de mooiste en oudste natuurparken van Thailand: Khao Sok Nationaal Park. Je fijne resort ligt in een groene en heuvelachtige omgeving aan de rivier.

Houd je van iets meer avontuur, heb je de tijd en wil je graag nog meer zien van dit prachtige gebied, kies dan voor de bouwsteen Regenwoud vol Avontuur (leeftijdsadvies 6+).

Overnachten: 2 nachten in een jungle lodge
Excursie: geen
Transport: met een minibusje naar Khao Sok
Maaltijden: 2 x ontbijt
  • lunch

  • fooien

Khao Sok Thailand: Thaise vrouwDag 1 – Aankomst Khao Sok Thailand

De meeste gezinnen komen ’s ochtends per trein aan in Surat Thani. Je wordt vanaf het treinstation opgehaald en naar je junglelodge gebracht in het grootste regenwoud van Zuidoost-Azië. De rit duurt ongeveer 3 uur en onderweg trekt het Thaise leven aan je voorbij. In de loop van de ochtend kom je aan bij je bungalow welke ligt in een sprookjesachtige omgeving aan de rivier.

De komende twee dagen heb je alle tijd om het nationale park op je eigen tempo te verkennen. Je kunt dit combineren met poedelen in de rivier.

Khao Sok Thailand: kanoënDag 2 – Khao Sok Nationaal Park

Wanneer je wakker wordt, hoor je de geluiden van de jungle om je heen. Vogels fluiten en aapjes klimmen door de bomen. Na het ontbijt kun je zelf kijken waar je zin in hebt. Relax op je veranda of onderneem nog iets actiefs. Door de lodge worden er allerlei excursies georganiseerd, zoals kanoën, fietsen of tuben over de Khao Sok River. Ook kun je een dagtrip maken naar het Racha Praba Meer. Bij je lodge vertellen ze je er alles over.

Khao Sok Thailand: AapjeDag 3 – Vertrek uit Khao Sok Nationaal Park Thailand

Vanuit Khao Sok zijn de witte zandstranden van Ko Lanta en Krabi aan de westkust en van Ko Samui, Ko Tao en Ko Phangan aan de oostkust makkelijk te bereiken. Wij regelen graag een transfer voor je richting Phuket of Surat Thani. Verblijf op de witte zandstranden en geniet van het warme zeewater en fruitcocktails.

Khao Sok Thailand met kinderen: tubenTips

Beste reistijd

Deze Khao Sok Thailand bouwsteen is het hele jaar te boeken. In een tropisch regenwoud vallen het hele jaar door buien. In de maanden juli t/m oktober kan er vaker een bui vallen. Mocht er onverhoopt heel veel neerslag vallen dan kan het zijn dat het programma moet worden aangepast.

Kleding & Schoeisel

Zorg voor comfortabel gesloten schoeisel met een goede (niet gladde) zool en goede ventilerende wandelsokken. Neem luchtige kleding van katoen mee, ook met lange mouwen en een lange broek in verband met de muggen. Ook, met name voor de kinderen, is een zonnehoed/pet is geen overbodige luxe.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan