Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 47

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Chill met je duikbril

  Ko Tao Thailand, snorkelen Thailand

  Chill met je duikbril
  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
  Reisschema: Ko Tao
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 268,- per volwassene
  € 198,- per kind

  Ko Tao Thailand, ook wel schildpadeiland genoemd, vinden wij een van beste plekjes in Thailand om het onderwaterleven te ontdekken. Lekker relaxen en af en toe je duikbril op. Snorkel in het warme heldere water en neem een duik om het koraal en kleurrijke vissen te ontdekken. De zee rondom Ko Tao is beschermd en je vindt er onder andere nemovissen, maanvissen en papegaaivissen. Het is goed toeven op de witte stranden tussen de palmbomen met een tropisch drankje.

  Ko Tao Thailand is de laatste jaren steeds levendiger geworden dus voor je kinderen is er voldoende vertier. Het eiland ligt wat meer afgelegen en het kost wel wat extra reistijd om er te komen. We raden deze bouwsteen daarom voornamelijk aan voor gezinnen met tieners die graag een keer een proefduik willen nemen of het snorkelen willen uitproberen.

  Overnachten: 3 in een sfeervolle bungalow aan het strand
  Excursies: geen
  Transport: geen
  Maaltijden: 3 x ontbijt
  • maaltijden naast het ontbijt

  • excursies

  Ko Tao Thailand met kinderen Dag 1 – Aankomst op Ko Tao Thailand

  Vandaag kom je aan op Ko Tao. Je slaapt in een sfeervolle bungalow of kamer met het strand binnen bereik. Je hebt geen zwembad, maar je bent dan ook omringd door een helderblauwe zee. Slippers aan, vers vruchtensapje erbij en vanmiddag lekker met je strandlaken neerploffen op het strand.

  Ko Tao is gemakkelijk, per boot, te bereiken vanaf de eilanden Ko Samui en Ko Phangan. Het eilandje is ook goed bereikbaar vanuit Bangkok. Je neemt dan de nachtbus naar Chumphon en vanuit hier de ferry.

   

  Ko Tao Thailand: snorkelen thailandDag 2 en 3 – Ko Tao Thailand, verblijf

  Vandaag heb je alle tijd voor jezelf. Ko Tao en de eilandjes in de omgeving zijn the place to be voor snorkelen of duiken. Snorkel mee, duikbril op en uv-shirt aan want met snorkelen verbrand je snel. Een mooie plek om de onderwaterwereld te verkennen is het eilandje Nang Yuan. Regel ter plaatse een longtailboot die je er in tien minuten heen brengt. Zodra je onder water duikt beland je in een wereld van kleurrijke vissen en koraal. Het water is heerlijk warm.

  Waar je tieners chillen op het strand waarschijnlijk wel prima vinden kun je op Ko Tao ook een introductieduik maken. Aan de hand van de instructeur maak je een echte duik. Als je het duiken echt wil leren en een PADI-brevet wil halen dan kan dat ook. Let er wel op dat je binnen 24 uur na je laatste duik NIET mag vliegen.

  Ko Tao Thailand - snorkelen Thailand met kinderen

  Dag 4 – Ko Tao, vertrek

  Vandaag neem je afscheid van Ko Tao. Wanneer Ko Tao het einde van je Thailand reis is neem je de ferry terug naar Ko Samui voor je vlucht naar Bangkok. Een andere optie is de ferry naar Chumphon en vanaf daar per dagbus in acht uur naar Bangkok.

  Wil je graag nog een nieuw eiland en strand ontdekken, kies dan voor de bouwsteen Zorgeloos Samui. Dit is het perfecte eiland als je van gezelligheid houdt. Het is een stuk groter dan Ko Tao en met je tieners verken je het binnenland op een stoere quad.

  Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

  Special stay - bungalow aan het strand

  Reissom: € 337,- per volwassene
  € 249,- per kind
  Inbegrepen: 3 nachten in een sfeervol huisje dichtbij het strand, inclusief ontbijt

  Wil je graag een zwembad bij je resort? Dan regelen we een special stay voor je. Je slaapt in een sfeervol hotel aan het strand. Je kamer is een wit huisje met rieten dak in een tropische tuin. Houd er rekening mee dat maar een beperkt aantal huisjes zeezicht heeft en deze vaak al ver van te voren volgeboekt zijn. Laat het ons bij je aanvraag even weten als je het liefst zeezicht wilt.

  Er zijn veel faciliteiten aanwezig in het resort, waaronder een restaurant, een zwembad en een privé-strand voor het resort. Even helemaal lekker ontspannen? Dat is mogelijk in het spa die zich in het resort bevindt. Het ontbijt is inbegrepen.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Chill met je duikbril
  Special stay - bungalow aan het strand
  x