Ko Tao Thailand - snorkelen

Chill met je duikbril

Ko Tao Thailand, snorkelen Thailand

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Ko Tao
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 152,- per volwassene
€ 114,- per kind

Ko Tao Thailand, ook wel schildpadeiland genoemd, vinden wij een van beste plekjes in Thailand om het onderwaterleven te ontdekken. Lekker relaxen en af en toe je duikbril op. Snorkel in het warme heldere water en neem een duik om het koraal en kleurrijke vissen te ontdekken. De zee rondom Ko Tao is beschermd en je vindt er onder andere nemovissen, maanvissen en papegaaivissen. Het is goed toeven op de witte stranden tussen de palmbomen met een tropisch drankje.

Ko Tao Thailand is de laatste jaren steeds levendiger geworden dus voor je kinderen is er voldoende vertier. Het eiland ligt wat meer afgelegen en het kost wel wat extra reistijd om er te komen. We raden deze bouwsteen daarom voornamelijk aan voor gezinnen met tieners die graag een keer een proefduik willen nemen of het snorkelen willen uitproberen.

Overnachten: 3 in een sfeervolle bungalow aan het strand
Excursies: geen
Transport: geen
Maaltijden: 3 x ontbijt
  • maaltijden naast het ontbijt

  • excursies

Ko Tao Thailand met kinderen Dag 1 – Aankomst op Ko Tao Thailand

Vandaag kom je aan op Ko Tao. Je slaapt in een sfeervolle bungalow of kamer met het strand binnen bereik. Het resort is tegen een berghelling aangebouwd en heeft een groot en fijn zwembad. Slippers aan, vers vruchtensapje erbij en vanmiddag lekker met je strandlaken neerploffen op het strand of bij het zwembad.

De meeste reizigers komen met de boot vanaf de eilanden Ko Phangan en Ko Samui. Wanneer de boot de haven invaart zie je direct waar dit eiland om bekend staat: koraal, smaragdgroen water en vissen die om de boot heen zwemmen. Laat het relaxen maar beginnen!

 

Ko Tao Thailand: snorkelen thailandDag 2 & 3 – verblijf Ko Tao

Vandaag heb je alle tijd voor jezelf. Ko Tao en de eilandjes in de omgeving zijn the place to be voor snorkelen of duiken. Snorkel mee, duikbril op en uv-shirt aan want met snorkelen verbrand je snel. Een mooie plek om de onderwaterwereld te verkennen is het eilandje Nang Yuan. Ter plaatse regel je gemakkelijk een longtailboot die je er in tien minuten heen brengt. Zodra je onder water duikt beland je in een wereld van kleurrijke vissen en koraal. Bovendien is het water heerlijk warm. In de zomermaanden kan het hier wel toeristisch zijn.

Waar je tieners chillen op het strand waarschijnlijk wel prima vinden kun je op Ko Tao ook een introductieduik maken. Aan de hand van de instructeur maak je een echte duik. Als je het duiken echt wil leren en een PADI-brevet wil halen dan kan dat ook. Let er wel op dat je binnen 24 uur na je laatste duik NIET mag vliegen.

Ko Tao Thailand - snorkelen Thailand met kinderen

Dag 4 – Afscheid van Ko Tao

Vandaag is het tijd om te gaan. Wanneer Ko Tao het einde van je Thailand reis is neem je de ferry terug naar Ko Samui voor je vlucht naar Bangkok. Heb je nog niet genoeg van de kleurrijke onderwaterwereld? Dan plannen we nog wat extra nachten voor je in.

Wil je graag nog een nieuw eiland en strand ontdekken, kies dan voor de bouwsteen Zorgeloos Samui. Dit is het perfecte eiland als je van gezelligheid houdt. Het is een stuk groter dan Ko Tao, heeft lange zandstranden en met je tieners verken je het binnenland op een stoere quad.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Special stay - bungalow aan het strand

Reissom: € 408,- per volwassene
€ 302,- per kind
Inbegrepen: 3 nachten in een sfeervol huisje dichtbij het strand, inclusief ontbijt

We regelen een special stay voor je. Je slaapt in een sfeervol hotel aan het strand. Je kamer is een wit huisje met rieten dak in een tropische tuin. Houd er rekening mee dat maar een beperkt aantal huisjes zeezicht heeft en deze vaak al ver van te voren volgeboekt zijn. Laat het ons bij je aanvraag even weten als je het liefst zeezicht wilt.

Er zijn veel faciliteiten aanwezig in het resort, waaronder een restaurant, een zwembad en een privé-strand voor het resort. Even helemaal lekker ontspannen? Dat is mogelijk in het spa die zich in het resort bevindt. Het ontbijt is inbegrepen.

Welke optie wil je aanvragen?

Chill met je duikbril
Special stay - bungalow aan het strand
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan