familiereis Thailand - in een riksjaFamiliereis Thailand

Thailand lijkt haast wel gemaakt voor een familiereis. Je vliegt er het hele jaar door rechtstreeks heen. Het is betaalbaar, veilig en zonnig. Je combineert er gemakkelijk jungle, tempels en strand zonder al te grote afstanden te reizen.

We letten tijdens je Thailand familiereis uiteraard op de wensen die je als familie hebt: kindvriendelijke en sfeervolle hotels. Maar ook een goede mix tussen comfort en beleving zodat je het land echt leert kennen. We plannen daarnaast ook verantwoorde excursies in: je fietst door de achterstraatjes van Bangkok en neemt de tuk tuk langs kleurrijke tempels. Speur naar apen in de jungle en vaar naar een bountyeilandje met witte stranden. Eindig je reis onder wuivende palmbomen. Onderweg wissel je lokaal vervoer af met privé-vervoer en pak je het vliegtuig voor de grotere afstanden.

Tijdens al onze familiereizen in Thailand reis je afwisselend individueel of in een kleine groep. Zo kun je met je familie je eigen plan trekken, maar is het af en toe ook mogelijk om je ervaringen met andere families te delen.

familiereis Thailand - selfie in BangkokProgramma familiereis Thailand

Op deze website staan individuele familiereizen naar Thailand voor gezinnen, samengesteld door ons team van Thailand specialisten. We zijn zelf moeder en hebben verre reiservaring met onze kinderen. We kennen bijzondere plekjes in Thailand en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort. Afhankelijk van je voorkeur stellen we een reis voor je samen met privé-vervoer of waarbij je delen in (klein) gezelschap van andere reizigers doorbrengt. De rondreizen zijn aanpasbaar, wil je ergens een nachtje langer blijven, dan is dat prima.

Naast familierondreizen hebben we bouwstenen waarmee je samen met ons een ideale familierondreis Thailand samenstelt. Het leuke aan Thailand is dat je er veel afwisseling in je reis kunt hebben. Zo is een reis per nachttrein bijvoorbeeld een goede manier om afstand te overbruggen.

Vragen over je familiereis Thailand?

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij, Riksja Family Thailand specialisten Leonie, Astrid en Monica helpen je graag verder.