Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Thailand reisverslagen - Leonie gezin ThailandReizigers over ons

   Thailand reisverslagen met kinderen

   Op deze pagina plaatsen we korte reisverslagen Thailand en recensies van reizigers die met ThailandKids zijn weggeweest. Dit kan je helpen een beeld te krijgen van het land zoals onze reizigers het ervaren hebben en je inspireren bij het samenstellen van je eigen Thailand reis.

   Heb je zelf een reisverslag gemaakt na je ThailandKids reis, dan vinden we het leuk om deze te lezen. Ook ontvangen we graag je leukste reisfoto’s, die we een plekje kunnen geven op onze website. Je kunt deze sturen naar (info@ThailandKids.nl).

   Thailand verslagen - River KwaiEr werd echt naar me geluisterd

   “Jullie onderscheiden je echt in de markt qua persoonlijke aanpak en luisteren naar de klantwens. Ga zo door!” – Enquête familie van Velzen (kids 4 en 6 jaar)

   Persoonlijk contact en aandacht

   “Vooral het persoonlijke contact en aandacht in een internetomgeving maakt echt dat jullie onderscheidend zijn in het voortraject. De reis zelf bevestigt alleen maar dat goede gevoel. Leuke en bijzondere maar goed verzorgde accommodaties en vooral leuke excursies!” – Enquête familie Wijers (kids 6 & 9 jaar)

   Thailand reisverslagen - team RiksjaKidsPerfect reisvoorstel

   “Al met al hebben we een hele leuke vakantie gehad waarin we veel gezien hebben! Het mooiste is wel dat het plannen van de reis ons eigenlijk bijna geen tijd heeft gekost. We hebben gebeld met ThailandKids dat we een rondreis wilden van een maand en we kregen een perfect reisvoorstel terug.  Bedankt ThailandKids! Groeten van de familie Tiemens” (kids 2 & 5 jaar)

   Aangepast aan onze wens

   “Met zorg hebben we de voorgestelde rondreis aangepast aan onze wens om overal iets meer tijd te nemen en sommige hotels te upgraden. Riksja houdt rekening met je budget, je doel en biedt praktische adviezen! Zeer persoonlijk ook al verloopt alles via internet en telefoon. Zeer betrouwbaar!” Recensie op rondreis.nl van familie van der Koevering (tieners 16 & 18 jaar)

   Thailand reisverslagen - samen in tuktukVerschillende vormen van transport

   “We hebben nog nooit zoveel verschillende vormen van transport meegemaakt. We hebben bovendien in luxe resorts gebivakkeerd, maar ook in de primitieve hutjes op het water (zonder douche), leuke mensen ontmoet van allerlei nationaliteiten. De Thaise bevolking is erg vriendelijk en wil graag een praatje maken. We hebben apen in het wild gezien en gelukkig niet veel enge beestjes.” Recensie op Rondreis.nl – ThailandKids familie Bos

   Afwisseling bouwstenen

   “Het leukste van de reis was dat er zoveel afwisseling in de bouwstenen zit; je ziet echt van alles. De leukste accommodaties vonden we de de jungle rafts op de River Kwai en ook de vlothuisjes op het meer in Khao Sok. Ik ben blij dat we voor de kidsreizen gekozen hebben; een jungletrekking klinkt voor niet-geoefende mensen als een ‘helle tocht’. Maar met het idee dat de tocht ook voor kinderen geschikt is durfden wij het aan. We hebben er geen minuut spijt van, het was prachtig.” Enquête ThailandKids – familie Van Marion (zoon van 10 jaar)

   Perfecte manier van reizen

   “Hartelijk dank voor jullie adviezen en organisatie. Voor ons de perfecte manier van reizen, individueel, maar toch grotendeels georganiseerd zodat je in de (beperkte) vakantietijd het maximale uit je trip kan halen!” Enquête familie de Kleijn (kids 8, 10, 11 en 13 jaar) De familie Bos in Thailand

   Thailand reisverslagen - tropisch strandAlles erg relaxed

   “Vroeg in de morgen zijn we gearriveerd bij ons hotel. Een prachtig hotel met overvriendelijke mensen. Vijf minuten later konden we onze kamer al op. We bleken alle vier nog behoorlijk kwiek en na een douche en ontbijt zijn we Bangkok ingetrokken. Met een tuktuk de hele stad door geweest, veel tempels gezien, erg warm, maar zeer indrukwekkend. In de middag terug in ons hotel voor een heerlijke verfrissende duik in het zwembad. We voelen ons goed en alles is erg relaxed.”ThailandKids familie de Winter

   Op eigen houtje verkend

   “Het was een heerlijke en relaxte vakantie met vriendelijke mensen, mooie en rustige plekken, super eten en een Jiska die het werkelijk voortreffelijk heeft gedaan. Lekker ontspannend, alles – ook qua vervoer – goed en leuk. Ook elke omgeving werd zonder angst op eigen houtje verkend. We zijn alle drie niet ziek geweest. Geweldig dus. So… What’s next?” familie Van der Wal (kids 9, 13 en 15 jaar)

   Thailand reisverslagen - bergstam Chiang Mai kidsContact met de bevolking

   “Inmiddels onze tweede reis met Riksjakids gemaakt. Na Maleisië stond dit keer Thailand op t programma. Wederom erg gave reis. Thailand is ook erg geschikt om met kinderen te reizen (onze nu 7 en 9). De hotels zijn erg goed gekozen met vaak een heerlijk zwembadje om na wat activiteit even te koelen. ’t Was namelijk wel warm maar goed te doen zo. Maar uiteindelijk maakt het contact dat je op doet met de bevolking de reis wel helemaal af. Dankjewel dames van Riksjakids voor weer een super reis. Ik ga alvast weer dromen van een volgende reis. Weer even een jaartje wachten.” – Recensie op Reisgraag.nl van familie Van Schravingen

   Leuke ontmoetingen met andere reizigers

   “We hebben enorm genoten van onze reis naar Thailand. Onze dank voor het feit dat alles zo goed georganiseerd was. Op elk moment stond er weer iemand klaar om ons op te pikken en ergens heen te brengen. We hebben fijne gidsen gehad en leuke ontmoetingen met andere reizigers. Thailand is een fantastisch vakantieland. Hartelijke groet, – Gea Hoving (kids 6, 14 en 16 jaar)

   individuele gezinsrondreizen Thailand,
   of
   ga naar het bouwstenen overzicht waar je zelf je ideale reis kunt samenstellen
   Stel ook je eigen individuele gezinsreis Thailand samen
   met onze rondreizen of bouwstenen.
   Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel.