Familiereis door Thailand met kinderen - strand

Rondreis Thailand met kinderen

Bruisend Bangkok, ongerepte jungle en poederwitte stranden: welkom in Thailand! Wij zorgen ervoor dat je de toeristische hoogtepunten van je reis kunt afwisselen met ongerepte en weinig bezochte plekken. Onze Thailand-rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s, bouwstenen, met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Ook (extra) excursies, waarmee je op een leuke manier het land nog beter leert kennen, kunnen we voor je inplannen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij, Thailand-kenners Leonie, Monica en Astrid, zijn er zelf met ons gezin geweest en helpen je graag verder om je ideale rondreis Thailand met kinderen samen te stellen.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Thailand rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreizen zuidoostkust: reisperiode mei t/m oktober

Rondreis 1: Avontuurlijk Thailand

Reisschema: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi - Khao Sok - Ko Samui
Reisduur: 13 dagen / 12 nachten
Reissom: € 1225- per volwassene
€ 900,- per kind
Vluchten: niet inbegrepen (vanaf € 750,- p.p.)

Een afwisselende en avontuurlijke rondreis Thailand met kinderen! Fiets door bruisend Bangkok, slaap op een drijvend vlothuisje en plons in azuurblauwe watervallen in het River Kwai gebied. In de jungle van Khao Sok ga je kanovaren door het regenwoud. Je sluit af op tropisch Ko Samui: lange zandstranden en wuivende palmbomen, met als kers op de taart een kajaktocht. Lees hier meer over je avontuurlijke gezinsvakantie Thailand.

Voeg deze rondreis toe aan je Thailand reisplan!

Rondreis 2: Thailand nét even anders

Reisschema: Bangkok - River Kwai - Khao Yai - Chiang Mai - Ko Samet
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: € 1185,- per persoon
Vluchten: niet inbegrepen (vanaf € 750,- p.p.)

Het beste van Thailand, maar dan nét even anders. Want met deze rondreis Thailand ‘doe’ je de highlights in Centraal- én Noord Thailand. En eindig je toch op een tropische eiland. Bruisend Bangkok verken je op de fiets en bij de River Kwai overnacht je een op drijvend bamboehotel. Chiang Mai bekijk je vanaf het water, al raftend, terwijl je in Khao Yai National Park op safari gaat. Ontspanning? Die vind je op de spierwitte stranden van Ko Samet, in de buurt van Bangkok. Lees verder over de gezinsreis Thailand.

Rondreis 3: Totally Thailand

Reisschema: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi – Ayutthaya – Chiang Mai - Khao Sok - Ko Phangan - Ko Samui
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Reissom: € 1495,- per volwassene
€ 1105,- per kind
Vluchten: niet inbegrepen (vanaf € 750,- p.p.)

Een complete rondreis Thailand met kinderen. Bruisend Bangkok en de mystieke River Kwai combineer je met een overnachting bij bergstammen in het noorden. Na het tropisch regenwoud (in het zuiden) is het heerlijk bijkomen op tropisch Ko Phangan. Omdat je op het water slaapt en een trekking maakt vinden wij deze rondreis geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar.

Rondreis 4: Expeditie Thailand – Teenage style

Reisschema: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi – Ayutthaya - Chiang Mai - Khao Sok – Ko Tao – Ko Samui
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Reissom: € 1435,- per persoon
Vluchten: niet inbegrepen (vanaf € 750,- p.p.)

Stoer en avontuurlijk – een rondreis Thailand met tieners. Fiets door Bangkok, slaap op een jungle raft op de River Kwai en tokkel door de jungle in Chiang Mai. Na je avontuur in de jungle eindig je je reis relaxed (maar ook een tikkeltje stoer!) op de eilanden aan de oostkust van Thailand. Rijd met je quad door de binnenlanden van Ko Samui en verken chill met je duikbril de onderwaterwereld bij Ko Tao. Zo is deze rondreis Thailand met kinderen helemaal compleet.

Rondreis 5: Tropische Tiener Taferelen

Reisschema: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi – Khao Sok – Khanom – Ko Phangan – Ko Samui
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: € 1295,- per persoon
Vluchten: niet inbegrepen (vanaf € 750,- p.p.)

Ga je met je tieners naar Thailand en wil je een rustig reistempo? Deze complete 2-weekse rondreis Thailand is dan geschikt voor jullie. Shop in Bangkok en dompel je onder in de geschiedenis van de River Kwai. In de jungle van Khao Sok slaap je in een jungle lodge en is het heerlijk afkoelen in het kraakheldere meer. Ga buiten de gebaande paden naar het ongerepte strand van Khanom en stap in een bootje om op zee dolfijnen te spotten. Je eindigt je rondreis Thailand met kinderen op het rustige eiland Ko Phangan waar het helemaal draait om niets doen. Hier maken je tieners op een vriendelijke manier kennis met de nationale sport: Thai boksen. Lees meer over 2 weken Thailand met kinderen

Rondreis zuidwestkust: reisperiode november t/m april

Rondreis 6: Thailand op je gemak

Reisschema: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi – Ao Nang – Ko Lanta
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: € 1245,- per volwassene
€ 920,- per kind
Vluchten: niet inbegrepen (vanaf € 750,- p.p.)

Thailand op je gemak is een rondreis door Thailand speciaal voor gezinnen met jonge kinderen die buiten de schoolvakanties kunnen reizen. Niet te veel plekjes en twee weken in een rustig tempo door Centraal en Zuid-Thailand reizen. Je verkent Bangkok op de fiets (kleine kinderen gaan achterop) en overnacht aan de rivier de Kwai. In het zuiden maak je je rondreis Thailand met kinderen compleet door de stranden van Ao Nang te combineren met kleinschalig tropisch eiland Ko Lanta. Het ultieme genieten!

1
van
6

Algemene informatie rondreis Thailand met kinderen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

Wat is inbegrepen?

– Alle overnachtingen inclusief ontbijt, een enkele lunch of diner wanneer aangegeven in beschrijving
– Transfers als omschreven
– Genoemde excursies
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in de rondreis Thailand met kinderen?

– De (retour)vlucht van Nederland naar Bangkok. Deze kunnen we ook voor je regelen: zie vluchten
– Niet genoemde transfers
– Facultatieve excursies zoals genoemd
– Visumkosten (indien Nederlands paspoort en de reis korter dan 30 dagen is een visum niet nodig) (meer informatie)
– Reis- en annuleringsverzekering (meer informatie)

Thailand rondreis aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op een rondreis door Thailand met kinderen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je jouw reisplan invult, we zullen een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen