Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Thailand rondreizen met kinderen

  Bruisend Bangkok, ongerepte jungle en poederwitte stranden: welkom in Thailand. Wij zorgen ervoor dat je de toeristische hoogtepunten van je reis kunt afwisselen met ongerepte en weinig bezochte plekken. Onze Thailand rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s, bouwstenen, met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Thailand specialisten Leonie, Birgit en Astrid helpen je graag verder om je ideale rondreis Thailand met kinderen samen te stellen.

  Kies je favoriete Thailand rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  Avontuurlijk Thailand

  Reisschema: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi – Racha Praba meer - Ko Samui
  Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
  Reissom: € 1225,- per volwassene
  € 885,- per kind
  Vluchten: vanaf € 750,- p.p.

  Een afwisselende reis voor avontuurlijke gezinnen. Ga fietsen door de metropool Bangkok, val in slaap op een drijvend vlothuisje en plons in azuurblauwe watervallen in het River Kwai gebied. Je maakt een rit per nachttrein en in de jungle van Khao Sok ga je kanovaren en maak je een wandeling door het regenwoud. Je sluit af op het eiland Samui: lange zandstranden omzoomd door wuivende palmbomen, met als kers op de taart een kajaktocht.

  Voeg deze rondreis toe aan je Thailand reis!

  Totally Thailand

  Reisschema: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi – Ayutthaya – Chiang Mai - Khao Sok - Racha Praba - Ko Phangan
  Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
  Reissom: € 1884,- per volwassene
  € 1392,- per kind
  Vluchten: vanaf € 750,- p.p.

  Een complete Thailand rondreis van ruim 3 weken waarin veel avontuur zit. Doordat je tijdens deze rondreis van 3 weken door Thailand een kleine trekking doet in het noorden, vinden wij deze rondreis geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar. Je gaat veel zien, maar er is ook voldoende rust. Je verblijft na het bruisende Bangkok een nacht op een romantisch hotel langs de River Kwai en slaapt een nachtje bij een bergstam. Ook ga je vlotvaren tussen karstbergen en al kanoënd aapjes spotten. Aan het einde van je Thailand rondreis is het heerlijk bijkomen in een bungalow aan een tropisch strand van Ko Phangan.

  Expeditie Thailand – Teenage style

  Reisschema: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi – Ayutthaya - Chiang Mai - Khao Sok – Ko Tao – Ko Samui
  Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
  Reissom: € 1775,- per persoon
  Vluchten: vanaf € 750,- p.p.

  Een rondreis vol actie speciaal voor gezinnen met tieners. Van fietsen in Bangkok naar slapen op een vlothuisje in de River Kwai. Met een nachttrein reis je naar het noorden van Thailand waar je gaat tokkelen of raften in Chiang Mai. Tussendoor even rust aan de kust in Hua Hin en op avontuur in de jungle van Khao Sok. Je eindigt je reis relaxed maar ook een tikkeltje stoer op de eilanden aan de oostkust van Thailand. Rijd met je quad door de binnenlanden van Ko Samui en verken chill met je duikbril de onderwaterwereld bij Ko Tao.

  Tropische Tiener Taferelen

  Reisschema: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi – Khao Sok – Khanom – Ko Phangan – Ko Samui
  Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
  Reissom: € 1344,- per persoon
  Vluchten: vanaf € 750,- p.p.

  Voor gezinnen met tieners die wat rustiger willen rondreizen (zowel qua tempo als qua plekjes). Ga shoppen met je tieners in Bangkok en dompel je onder in de geschiedenis van de River Kwai. In de jungle van Khao Sok slaap je in een drijvend huisje op het meer en spring je vanuit je bed zo het water in. Ga buiten de gebaande paden naar het ongerepte strand van Khanom en stap in een bootje om op zee dolfijnen te spotten. Je eindigt je reis op het rustige eiland Ko Phangan waar het helemaal draait om niets doen. Hier maken je tieners op een vriendelijke manier kennis met de nationale sport: Thai boksen.

  Thailand op je gemak

  Reisschema: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi – Ao Nang – Ko Lanta
  Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
  Reissom: € 1410,- per volwassene
  € 1025,- per kind

  Thailand op je gemak is een familiereis door Zuid-Thailand speciaal voor gezinnen met jonge kinderen die buiten de schoolvakanties kunnen reizen. Niet te veel plekjes en twee weken in een rustig tempo door Centraal en Zuid-Thailand reizen. Deze reis is met name geschikt van november tot en met april wanneer het zonnetje het meest schijnt aan de zuidwestkust van Thailand.

  1
  van
  5

  Algemene informatie Thailand rondreizen met kinderen

  Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

  Wat is inbegrepen?

  – Alle overnachtingen inclusief ontbijt, een enkele lunch of diner wanneer aangegeven in beschrijving
  – Transfers als omschreven
  – Genoemde excursies
  – Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

  Wat is niet inbegrepen in de Thailand rondreizen?

  – De (retour)vlucht van Nederland naar Bangkok. Deze kunnen we ook voor je regelen: zie vluchten
  – Niet genoemde transfers
  – Facultatieve excursies zoals genoemd
  – Visumkosten (indien Nederlands paspoort en de reis korter dan 30 dagen is een visum niet nodig) (meer informatie)
  – Reis- en annuleringsverzekering (meer informatie)

  Thailand rondreis aanpassen?

  Het is mogelijk aanpassingen op een rondreis door Thailand met kinderen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je jouw reisplan invult, we zullen een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

  x