Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 47

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Je eigen Thailand reis samenstellen

  Bouwstenen zijn korte individuele Thailand reizen met kinderen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Thailand reis met kinderen samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Thailand rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij, ThailandKids specialisten Leonie, Astrid en Birgit helpen je graag verder.

  Boek je voor 1 november je rondreis? Dan krijg je van ons de leuke fietstocht door bruisend Bangkok cadeau. Hier vind je de voorwaarden.

  Kies een regio

  1 Centraal-Thailand: Bangkok, River Kwai en tempelstad

  Onze bouwstenen in Centraal Thailand

  Fietsen in bruisend Bangkok, slapen in een jungleraft op de River Kwai en tempels bezoeken in de koningsstad Ayutthaya. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, in deze regio is voor ieder wat wils. Gezinnen met tieners kunnen naar hartenlust shoppen in Bangkok en op de kleurrijke markten proeven van Thaise lekkernijen. Ga met jongere kinderen aapjes spotten in de jungle of op fotospeurtocht tussen boeddhistische tempels.

  2 Noord-Thailand: jungle, bergvolkeren en stadsmuren

  Onze bouwstenen in Noord-Thailand

  Het noorden van Thailand is een avontuurlijke toevoeging aan je Thailand reis. Je vindt er kleurrijke bergvolkeren, stoere activiteiten in de jungle en bevind je binnen de stadsmuren van Chiang Mai. Met tieners ga je tokkelen tussen de boomtoppen of raften over wilde rivieren. Met jonge kinderen schilder je Thaise parasolletjes en bezoek je gouden tempels. Vergeet vooral de ontmoeting met de lokale bevolking niet, leuk voor jong en oud. Shop souvenirs in het gezellige Chiang Mai en plons tussendoor in je zwembad voor wat ontspanning.

  3 Zuid-Thailand: tropische eilanden, palmbaaien en jungle

  Onze bouwstenen in Zuid-Thailand

  Vogels spotten in het tropisch regenwoud en slapen op een drijvend huisje, Khao Sok vinden wij één van de mooiste junglegebieden in Azië. Eindig je Thailand reis na je junglebelevenis op een tropisch eiland. Rijd met tieners stoer per quad over Ko Samui en ga met de jongere kinderen snorkelen bij onbewoonde eilandjes. Een kennismaking met Thai boksen, dolfijnen spotten en relaxed eindigen met een verse fruitshake op het strand.