Je eigen Thailand reis samenstellen

Bouwstenen zijn korte individuele Thailand reizen met kinderen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Thailand reis met kinderen samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Thailand rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij, Riksja Family Thailand specialisten Leonie, Anne-Marie en Suzanne helpen je graag verder.

Kies een regio

1 Centraal-Thailand: Bangkok, River Kwai, Hua Hin, Ko Samet, Khao Yai en tempelstad

Onze bouwstenen in Centraal Thailand

Fietsen in bruisend Bangkok, slapen in een jungleraft op de River Kwai en tempels bezoeken in de koningsstad Ayutthaya. Ontspannen? Op de lange zandstranden bij Hua Hin of op Ko Samet. En dompel onder in de jungle bij Khao Yai National Park. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, in deze regio is voor ieder wat wils. Gezinnen met tieners kunnen naar hartenlust shoppen in Bangkok en op zoek naar wilde olifanten in Khao Yai. Met jongere kinderen begin je je reis aan het strand óf op fotospeurtocht tussen boeddhistische tempels.

2 Noord-Thailand: jungle, bergvolkeren en stadsmuren

Onze bouwstenen in Noord-Thailand

Het noorden van Thailand is een avontuurlijke toevoeging aan je Thailand reis. Je vindt er kleurrijke bergvolkeren, stoere activiteiten in de jungle en bevind je binnen de stadsmuren van Chiang Mai. Met tieners ga je tokkelen tussen de boomtoppen of raften over wilde rivieren. Met jonge kinderen schilder je Thaise parasolletjes en bezoek je gouden tempels. Vergeet vooral de ontmoeting met de lokale bevolking niet, leuk voor jong en oud. Shop souvenirs in het gezellige Chiang Mai en plons tussendoor in je zwembad voor wat ontspanning.

3 Zuid-Thailand: tropische eilanden, palmbaaien en jungle

Onze bouwstenen in Zuid-Thailand

Vogels spotten in het tropisch regenwoud of de jungle verkennen vanaf het water: Khao Sok vinden wij één van de mooiste junglegebieden in Azië. Eindig je Thailand reis na je junglebelevenis op een tropisch eiland. Rijd met tieners stoer per quad over Ko Samui en ga met de jongere kinderen snorkelen bij onbewoonde eilandjes. Een kennismaking met Thai boksen, dolfijnen spotten en relaxed eindigen met een verse fruitshake op het strand.