Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 47

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Centraal Thailand met kinderen

  Fiets door Bangkok, slaap in een drijvend huisje op de River Kwai en bezoek de tempels van koningsstad Ayutthaya. Onze bouwstenen in Thailand zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door de Thailand bouwstenen te combineren, creëer je je eigen, afwisselende Centraal Thailand reis. Onze Thailand specialisten Leonie, Astrid en Birgit reizen veel met hun eigen kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

  Kies je favoriete Thailand bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Startpakket in Bangkok of Hua Hin

  Fietsen door onbekend Bangkok

  Reisschema: Bangkok
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 176,- per volwassene
  € 130,- per kind

  Begin je reis door Centraal Thailand in de bruisende hoofdstad Bangkok met kinderen. De leukste manier om Bangkok met kinderen te ontdekken? Op de fiets! Met een gids fiets je door kleine steegjes, lokale markten en de groene buitenwijken. We regelen de transfer voor jullie bij aankomst, naar je hotel mét zwembad. Lees meer over de bouwsteen Bangkok met kinderen.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Fietsen door onbekend Bangkok
  Upgrade hotel aan de rivier - Bangkok met kinderen
  x

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Thailand reis!

  Even rust aan de kust

  Reisschema: Hua Hin
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 170,- per volwassene
  € 127,- per kind

  Hua Hin Thailand is de rustige start of het tussendoortje van je reis in Centraal Thailand. Deze gezellige badplaats ligt op ongeveer drie uur rijden van Bangkok en heeft een lang breed zandstrand. Je verblijft in een sfeervol Thais hotel met tropische tuin aan het strand en mét zwembad. Lees meer over de bouwsteen Hua Hin Thailand met kinderen.

  Bouwstenen in Centraal-Thailand

  Waterval en rivierpret

  Reisschema: River Kwai
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 308,- per volwassene
  € 227,- per kind

  De River Kwai: een groen gebied in Centraal Thailand, vol geschiedenis. Na de hectiek van Bangkok is het hier heerlijk een paar dagen rustig vertoeven. Geschikt voor gezinnen met jonge kinderen waarbij je vanuit je comfortabele River Kwai resort met zwembad te midden van de jungle de omgeving verkent. Per privé-busje bezoek je een kleurrijke lokale markt, jungle watervallen en maak je een korte treinrit over de Birma spoorlijn. Lees hier verder over je River Kwai Resort.

  Olielampjes op de jungleraft

  Reisschema: River Kwai
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 259,- per volwassene
  € 192,- per kind

  De bouwsteen Olielampjes op de jungleraft is speciaal voor gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar wat meer avontuur. De eerste overnachting in een drijvend jungle hotel op de River Kwai Thailand is volgens ons al een hoogtepunt op zich. Je bezoekt een kleurrijke markt, azuurblauwe watervallen en maakt een rit over de Birma spoorlijn. Lees hier verder over je bouwsteen River Kwai Thailand.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Olielampjes op de jungleraft
  Alternatieve accommodaties River Kwai
  x

  Tempels en tuk-tuks

  Reisschema: Ayutthaya
  Reisschema: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 61,- per volwassene
  € 45,- per kind

  Ayutthaya is op weg naar Chiang Mai in het noorden van Thailand een leuke en ontspannen culturele tussenstop. In de ochtend, wanneer het nog niet zo warm is, tuf je samen met je kinderen in een tuk tuk langs eeuwenoude kleurrijke chedi’s (tempeltorens) en paleizen.

  1
  van
  5

   

   

  Bovenstaande prijzen zijn voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2-11 jaar) en exclusief internationale vlucht. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. In de zomermaanden juli en augustus en rond Kerst en Nieuwjaar kunnen afwijkende prijzen gelden.

  x