Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Centraal Thailand met kinderen

  Fiets door Bangkok, slaap in een drijvend huisje op de River Kwai en bezoek de tempels van koningsstad Ayutthaya. Onze bouwstenen in Centraal Thailand zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door ze te combineren, creëer je je eigen, afwisselende Thailand reis. Onze Thailand specialisten Leonie, Astrid en Birgit reizen veel met hun eigen kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

  Kies je favoriete Thailand bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Startpakket in Bangkok of Hua Hin

  Fietsen door onbekend Bangkok

  Reisschema: Bangkok
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 184,- per volwassene
  € 136,- per kind

  Bijna altijd is de bruisende metropool Bangkok het beginpunt van je reis door Thailand. Vanaf de luchthaven word je opgehaald en naar je comfortabele hotel gebracht. In het zwembad kun je meteen een verfrissende duik nemen. De leukste manier om de stad als gezin te ontdekken is volgens ons op de fiets. 

  Je fietst door kleine steegjes, langs grappige winkeltjes en lokale markten met veel bedrijvigheid.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Fietsen door onbekend Bangkok
  Upgrade hotel aan de rivier - Bangkok
  x

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Thailand reis!

  Hua Hin Thailand met kinderen

  Even rust aan de kust

  Reisschema: Hua Hin
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 170,- per volwassene
  € 127,- per kind

  Hua Hin Thailand is de rustige start of het tussendoortje van je reis. Deze gezellige badplaats ligt op ongeveer drie uur rijden van Bangkok en heeft een lang breed zandstrand. Je verblijft in een sfeervol Thais hotel met tropische tuin aan het strand en mét zwembad.

  Bouwstenen in Centraal-Thailand

  Waterval en rivierpret

  Reisschema: River Kwai
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 308,- per volwassene
  € 227,- per kind

  De River Kwai: een groen gebied vol geschiedenis waar het na de hectiek van Bangkok heerlijk een paar dagen rustig vertoeven is. De bouwsteen Waterval en rivierpret is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen waarbij je vanuit je comfortabele River Kwai resort met zwembad te midden van de jungle de omgeving verkent. 

  Per privé-busje bezoek je een kleurrijke lokale markt en ga je voor een verfrissende duik naar de Erawan watervallen. Ook maak je een korte treinrit over de Birma spoorlijn.
  verder lezen

  Olielampjes op de jungleraft

  Reisschema: River Kwai
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 259,- per volwassene
  € 192,- per kind

  De bouwsteen Olielampjes op de jungleraft is speciaal voor gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar wat meer avontuur. De eerste overnachting in een drijvend jungle hotel op de River Kwai is volgens ons al een hoogtepunt op zich. 

  Het ligt midden de jungle en je wordt omringd door bergen, dichte bebossing en dierengeluiden. De enige manier om er te komen is met een boot. Er is geen elektriciteit en het floatel wordt ’s avonds verlicht met olielampjes. Je bezoekt een kleurrijke markt en maakt een rit over de originele Birma spoorlijn.
  verder lezen
  Houdt er rekening mee dat in onze zomerperiode deze omgeving zeer populair is bij toeristen en dat het er erg druk kan zijn. De trein bij de Birma Spoorlijn kan dan vol zijn waardoor je niet meteen een zit plaats hebt.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Olielampjes op de jungleraft
  Alternatieve accommodaties River Kwai
  x

  Tempels en tuk-tuks

  Reisschema: Ayutthaya
  Reisschema: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 61,- per volwassene
  € 45,- per kind

  Met deze bouwsteen in Centraal Thailand neem je een kijkje in zowel de boeddhistische cultuur als de Khmer koninkrijken van eeuwen geleden. In de ochtend, wanneer het nog niet zo warm is, tuf je samen met je kinderen in een tuk tuk langs kleurrijke chedi’s (tempeltorens) en paleizen. 

  Ayutthaya is op weg naar Chiang Mai in het noorden van Thailand een leuke en ontspannen culturele tussenstop. Je overnacht in centraal gelegen hotel met zwembad.
  verder lezen

  1
  van
  5

   

   

  Bovenstaande prijzen zijn voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2-11 jaar) en exclusief internationale vlucht. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. In de zomermaanden juli en augustus en rond Kerst en Nieuwjaar kunnen afwijkende prijzen gelden.

  x