Centraal Thailand reizen met kinderen

Bruisend Bangkok, zandstrand bij Hua Hin en Ko Samet, Khao Yai National Park, River Kwai en tempelruïnes

Fiets door Bangkok, relax op de lange zandstranden bij Hua Hin of op Ko Samet, slaap in een drijvend huisje op de River Kwai, verken het oudste tropisch regenwoud van Zuidoost-Azië en bezoek de tempels van koningsstad Ayutthaya. Onze bouwstenen in Centraal Thailand zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door de Thailand bouwstenen te combineren, creëer je je eigen, afwisselende Centraal Thailand reis. Wij, ThailandKids specialisten Leonie, Astrid en Birgit, reizen veel met ons gezin en weten als geen ander waar een reis aan moet voldoen. Vanuit onze persoonlijke ervaring adviseren we je bij het samenstellen van jouw eigen reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Thailand bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Bangkok
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 176,- per volwassene
€ 130,- per kind

Begin je reis door Centraal Thailand in de bruisende hoofdstad Bangkok met kinderen. De leukste manier om Bangkok met kinderen te ontdekken? Op de fiets! Met een gids fiets je door kleine steegjes, lokale markten en de groene buitenwijken. We regelen de transfer voor jullie bij aankomst, naar je hotel mét zwembad. Lees meer over de bouwsteen Bangkok met kinderen.

Welke optie wil je aanvragen?

Fietsen door onbekend Bangkok
Upgrade hotel aan de rivier - Bangkok met kinderen
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Thailand reis!

Reisschema: River Kwai
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 317,- per volwassene
€ 234,- per kind

De bouwsteen Olielampjes op de jungleraft is speciaal voor gezinnen met oudere kinderen die in Centraal Thailand op zoek zijn naar wat meer avontuur. De eerste overnachting in een drijvend jungle hotel op de River Kwai Thailand is volgens ons al een hoogtepunt op zich. Je bezoekt een kleurrijke markt, azuurblauwe watervallen en maakt een rit over de Birma spoorlijn. Lees hier verder over je bouwsteen River Kwai Thailand.

Welke optie wil je aanvragen?

Olielampjes op de jungleraft
Alternatieve accommodaties River Kwai
x
+
Reisschema: River Kwai
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 325,- per volwassene
€ 245,- per kind

De River Kwai: een groen gebied in Centraal Thailand, vol geschiedenis. Na de hectiek van Bangkok is het hier heerlijk een paar dagen rustig vertoeven. Geschikt voor gezinnen met jonge kinderen waarbij je vanuit je comfortabele River Kwai resort met zwembad te midden van de jungle de omgeving verkent. Per privé-busje bezoek je een kleurrijke lokale markt, jungle watervallen en maak je een korte treinrit over de Birma spoorlijn. Lees hier verder over je River Kwai Resort met kinderen.

Reisschema: Ayutthaya
Reisschema: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 61,- per volwassene
€ 45,- per kind

Ayutthaya is, op weg naar Chiang Mai, een leuke en ontspannen culturele tussenstop in Centraal Thailand. In de ochtend, wanneer het nog niet zo warm is, tuf je samen met je kinderen in een tuk tuk langs eeuwenoude kleurrijke chedi’s (tempeltorens) en paleizen. Lees verder over de bouwsteen Ayutthaya Thailand.

Reisschema: Khao Yai Jungle
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 213,-
€ 157,- per kind

Het Khao Yai National Park is de beste plek in Thailand om wildlife te spotten. Wilde olifanten zul je niet snel tegenkomen, maar de kans is wel groot dat je tijdens een wandeling door het park gibbon apen en neushoornvogels te zien krijgt. Ga op avondsafari naar een vleermuisgrot en maak een trektocht door het woud langs watervallen. Lees meer over deze jungle-bouwsteen.

Reisschema: Hua Hin
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 170,- per volwassene
€ 127,- per kind

Hua Hin Thailand is de rustige start of het tussendoortje van je reis in Centraal Thailand. Deze gezellige badplaats ligt op ongeveer drie uur rijden van Bangkok en heeft een lang breed zandstrand. Je verblijft in een sfeervol Thais hotel met tropische tuin aan het strand en mét zwembad. Lees meer over de bouwsteen Hua Hin Thailand met kinderen.

Reisschema: Ko Samet
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 270,- per volwassene
€ 198,- per kind

Wil je je reis door Noord- en Centraal-Thailand afsluiten op een bountystrand, maar heb je geen tijd (of zin) om per trein of vliegtuig naar het zuiden te reizen? Dan is Ko Samet ideaal. Je overnacht in een rustig en schoon resort, direct aan de witte zandstranden. ’s Avonds kun je genieten van een versbereid diner of zoek je de gezelligheid op in Hat Sai Kaew. Lees verder over de bouwsteen Ko Samet Thailand met kinderen

1
van
7

Bovenstaande prijzen zijn voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2-11 jaar) en exclusief internationale vlucht. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. In de zomermaanden juli en augustus en rond Kerst en Nieuwjaar gelden afwijkende prijzen.

x

Verstuur je reisplan