Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 47

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Zuid Thailand reizen met kinderen

  Met onderstaande bouwstenen in Zuid Thailand combineer je jungle met eilandhoppen. Stoere activiteiten voor gezinnen met tieners en relaxte uitjes met jongere kinderen. Bouwstenen zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door ze te combineren, creëer je je eigen, afwisselende Zuid Thailand reizen. Onze Thailand specialisten Leonie, Astrid en Birgit reizen veel met hun kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op per mail of telefoon.

  Kies je favoriete Thailand bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Jungle bouwstenen Zuid-Thailand

  Aapjes in de jungle

  Reisschema: Khao Sok
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 165,- per volwassene
  € 122,- per kind

  Deze bouwsteen in Zuid-Thailand biedt je de gelegenheid om in korte tijd toch een relaxte jungle ervaring te beleven tijdens je rondreis. Je logeert twee nachten in het onaangetaste regenwoud van Khao Sok National Park in een familiebungalow, omgeven door oergeluiden.

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Thailand reis!

  Avontuur in het regenwoud

  Reisschema: Khao Sok
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 356,- per volwassene
  € 264,- per kind

  Overnachten in een drijvend huisje op het Racha Praba meer en in onze junglelodge. Avontuur dus tijdens je rondreis Thailand met kinderen. Maak een trekking door  Khao Sok, spot speelse aapjes en dobber met je kano over de rivier dobberen. Je gids laat je de mooiste plekjes zien van het Khao Sok National Park en leert je van alles over de aanwezige dieren, fruit- en plantensoorten. Lees hier meer over de bouwsteen Jungle Khao Sok.

  Eilanden oostkust (februari t/m september)

  Dolfijnen spotten langs palmenstrand

  Reisschema: Khanom Beach
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 332,- per volwassene
  € 221,- per kind

  Waar de meeste reizigers direct doorreizen naar de eilanden, vinden wij het de moeite waard om met je voeten op vaste bodem te blijven in Khanom Thailand. Ook op het vasteland vind je namelijk witte zandstranden en wuivende palmbomen. Bovendien heb je grote kans roze dolfijnen te spotten.

  Maanbaai en sterrenstrand

  Reisschema: Ko Phangan
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 271,- per volwassene
  € 199,- per kind

  Ko Phangan ligt ongeveer een uur varen ten westen van Ko Samui en is alleen per boot bereikbaar. Om deze reden is het eiland een stuk rustiger en je vindt er vele exotische baaien en stranden. Tijdens een fietsexcursie ontdek je het tropische eiland, je fietst door de jungle langs palmbomen en kleine dorpjes.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Maanbaai en sterrenstrand
  Upgrade - Ko Phangan
  Special Stay - Ko Phangan
  Optionele excursie: Thai boksen
  x

  Chill met je duikbril

  Reisschema: Ko Tao
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 268,- per volwassene
  € 198,- per kind

  Ko Tao Thailand vinden wij dé ideale plek om met kinderen te gaan snorkelen of een proefduik te nemen. Het eiland ligt wat meer afgelegen waardoor het best wat tijd kost om er te komen: met jonge kinderen daarom wat te veel van het goede, maar met oudere kinderen een leuke toevoeging aan het einde van je Thailand reis. Je hotel is tegen een berg aangebouwd ligt aan een privéstrand omringd door prachtige natuur en een kristalheldere zee.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Chill met je duikbril
  Special stay - bungalow aan het strand
  x

  Zorgeloos Samui

  Reisschema: Ko Samui
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 260,- per volwassene
  € 192,- per kind

  Ko Samui Thailand is het grootste eiland in het zuidoosten van Thailand en is bekend om de witte stranden en het knalblauwe water. Door de talloze restaurantjes en bars een goede plek als je van gezelligheid en ‘reuring’ houdt. Je verblijft in een familie resort met zwembad op kindvriendelijk Bo Phut Beach. Je gaat een dagje kayakken en snorkelen tusen de kleurrijke vissen.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Zorgeloos Samui
  Special Stay - Ko Samui
  Upgrade - Ko Samui
  Optionele excursie - quad rijden Ko Samui
  x

  Eilanden westkust (november t/m april)

  Zon, zee en zandkastelen

  Reisschema: Ko Lanta
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 184,- per volwassenen
  € 136,- per kind

  Ko Lanta Thailand ervaren wij als hét ideale eiland als je vooral wilt luieren aan een strand dat wit, breed en oneindig lang is. Bovendien loopt het strand geleidelijk af in zee, wat fijn is met jonge kinderen. Je verblijft in een lekker resort met zwembad, pal aan het strand. Ko Lanta Thailand is makkelijk te bereiken vanuit Khao Sok, de transfers en korte boottocht zijn inbegrepen.

  Kajakken tussen de kalkrotsen

  Reisschema: Ao Nang
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 340,- per volwassene
  € 250,- per kind

  Voor de westkust van Thailand steken rotsformaties rechtomhoog uit zee. Met de turquoise zee, groene mangroves en hagelwitte stranden heeft deze kust de sfeer van afgelegen eilandjes, maar is het wel gemakkelijk vanuit Krabi te bereiken. Verblijf tijdens je Zuid-Thailand reizen met kinderen in een bungalow resort met zwembad op korte afstand van het strand en ga kayakken door de mangrove naar een eilandje voor de kust. Lees hier meer over de bouwsteen Thailand strand.

  1
  van
  8

   

   

  Bovenstaande prijzen zijn voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2-11 jaar) en exclusief internationale vlucht. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. In de zomermaanden juli en augustus en rond Kerst en Nieuwjaar kunnen afwijkende prijzen gelden.

  x