gezinsreis Thailand - strand Ko Samet

Zuid Thailand reizen met kinderen

Tropisch regenwoud Khao Sok & tropische en idyllische eilanden met witte zandstranden

Met onderstaande bouwstenen in Zuid Thailand combineer je jungle met eilandhoppen. Stoere activiteiten voor gezinnen met tieners en relaxte uitjes met jongere kinderen. Bouwstenen zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door ze te combineren, creëer je je eigen, afwisselende Zuid Thailand reizen. Onze Thailand specialisten Leonie, Astrid en Birgit reizen veel met hun kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op per mail of telefoon.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Thailand bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

Jungle bouwstenen Zuid-Thailand

Reisschema: Khao Sok
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 130,- per volwassene
€ 98,- per kind

Deze bouwsteen in Zuid-Thailand biedt je de gelegenheid om in korte tijd toch een relaxte jungle ervaring te beleven tijdens je rondreis. Je logeert twee nachten in het onaangetaste regenwoud van Khao Sok National Park in een familiebungalow, omgeven door oergeluiden. Lees verder over de bouwsteen Khao Sok Thailand met kinderen.

Voeg deze bouwsteen toe aan je Thailand reis!

Reisschema: Khao Sok Jungle
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 328,- per volwassene
€ 242,- per kind

Overnachten in onze junglelodge in Khao Sok National Park. Avontuur dus tijdens je rondreis Thailand met kinderen. Maak een trekking door  Khao Sok, spot speelse aapjes en dobber met je kano over de rivier. Je gids laat je de mooiste plekjes zien van het Khao Sok National Park en leert je van alles over de aanwezige dieren, fruit- en plantensoorten. Lees meer over de bouwsteen Khao Sok Jungle.

Welke optie wil je aanvragen?

Regenwoud vol avontuur
Fietsen door de jungle
x
+

Eilanden oostkust (februari t/m september)

Reisschema: Khanom Beach
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 290,- per volwassene
€ 215,- per kind

Waar de meeste reizigers direct doorreizen naar de eilanden, vinden wij het de moeite waard om met je voeten op vaste bodem te blijven in Khanom in Zuid-Thailand. Ook op het vasteland vind je namelijk witte zandstranden en wuivende palmbomen. Bovendien heb je grote kans roze dolfijnen te spotten. Lees verder over Khanom Thailand

Reisschema: Ko Phangan
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 272,- per volwassene
€ 208,- per kind

Ko Phangan in Zuid-Thailand ligt ongeveer een uur varen ten westen van Ko Samui en is alleen per boot bereikbaar. Om deze reden is het eiland een stuk rustiger en je vindt er vele exotische baaien en stranden. Tijdens een fietsexcursie ontdek je het tropische eiland, je fietst door de jungle langs palmbomen en kleine dorpjes. Lees meer over de bouwsteen Ko Phangan

Welke optie wil je aanvragen?

Maanbaai en sterrenstrand
Upgrade - Ko Phangan
Special Stay - Ko Phangan
Optionele excursie: Thai boksen
x
+
Reisschema: Ko Tao
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 268,- per volwassene
€ 198,- per kind

Ko Tao, in Zuid-Thailand, vinden wij dé ideale plek om met kinderen te gaan snorkelen of een proefduik te nemen. Het eiland ligt wat afgelegen en het kost best wat tijd om er te komen: maar zeker met oudere kinderen is Ko Tao een leuke toevoeging aan het einde van je Thailand reis. Je hotel is tegen een berg aangebouwd en ligt aan een privéstrand omringd door prachtige natuur en een kristalheldere zee. Lees meer over de bouwsteen Ko Tao snorkelen.

Welke optie wil je aanvragen?

Chill met je duikbril
Special stay - bungalow aan het strand
x
+
Reisschema: Ko Samui
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 260,- per volwassene
€ 192,- per kind

Ko Samui Thailand is het grootste eiland in Zuid-Thailand en is bekend om de witte stranden en het knalblauwe water. Door de talloze restaurantjes en bars een goede plek als je van gezelligheid en ‘reuring’ houdt. Je verblijft in een familieresort met zwembad op kindvriendelijk Bo Phut Beach. Je gaat een dagje kayakken en snorkelen tusen de kleurrijke vissen. Lees meer over de bouwsteen Ko Samui Thailand.

Welke optie wil je aanvragen?

Zorgeloos Samui
Special Stay - Ko Samui
Upgrade - Ko Samui
Optionele excursie - quad rijden Ko Samui
x
+

Eilanden westkust (november t/m april)

Reisschema: Ko Lanta
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 184,- per volwassenen
€ 136,- per kind

Ko Lanta Thailand ervaren wij als hét ideale eiland als je vooral wilt luieren aan een strand dat wit, breed en oneindig lang is. Bovendien loopt het strand geleidelijk af in zee, wat fijn is met jonge kinderen. Je verblijft in een lekker resort met zwembad, pal aan het strand. Ko Lanta Thailand is makkelijk te bereiken vanuit Khao Sok, de transfers en korte boottocht zijn inbegrepen.

Reisschema: Ao Nang
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 340,- per volwassene
€ 250,- per kind

Voor de westkust van Thailand steken rotsformaties rechtomhoog uit zee. Met de turquoise zee, groene mangroves en hagelwitte stranden heeft deze kust de sfeer van afgelegen eilandjes, maar is het wel gemakkelijk vanuit Krabi te bereiken. Verblijf tijdens je Zuid-Thailand reizen met kinderen in een bungalow resort met zwembad op korte afstand van het strand en ga kayakken door de mangrove naar een eilandje voor de kust. Lees hier meer over de bouwsteen Thailand strand.

1
van
8

 

 

Bovenstaande prijzen zijn voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2-11 jaar) en exclusief internationale vlucht. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. In de zomermaanden juli en augustus en rond Kerst en Nieuwjaar kunnen afwijkende prijzen gelden.

x

Verstuur je reisplan