Thailand reis samenstellen - Grand Palace Bangkok met kinderenHoe stel ik mijn reis samen?

Bij Riksja Family Thailand heb je de mogelijkheid om zelf een individuele Thailandreis samen te stellen met je kinderen. Wij reisden zelf in Thailand en hebben onze reizen zo samengesteld, dat je onderweg de afwisseling en ervaringen krijgt die je verwacht op een Thailand gezinsvakantie. Bij aankomst in Bangkok is het prettig dat je transfer en de eerste overnachtingen geregeld zijn. Daarna reis je in je eigen tempo per minibus, trein of binnenlandse vlucht verder door het land.

Rondreizen

Wil je graag een bijzondere en complete Thailandvakantie waarbij je niet meer hoeft te puzzelen, kijk dan bij onze rondreizen. Variërend van 14 tot 20 dagen bieden we individuele reizen naar de hoogtepunten van Thailand. Je verblijft in sfeervolle, verzorgde accommodaties met ouder- én kindvriendelijke faciliteiten. Zo kun je slapen in een comfortabel stadshotel, jungle lodge of beach resort. Omdat je met kinderen reist, is het tempo aangepast en heb je ook tijd om dat fijne zwembad bij het hotel te gebruiken. Zo is er balans tussen rust en activiteit.

Alle rondreizen zijn altijd nog aan te passen aan je eigen specifieke wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een extra nacht in het fascinerende Bangkok, een verlenging van je strandverblijf op één van de bounty stranden, of juist een binnenlandse vlucht nemen in plaats van een nachttrein. We informeren je graag over de mogelijkheden, dus aarzel niet om hiernaar te vragen.

Thailand reis samenstellen - strand Ko SamuiBouwstenen

Wil je graag zelf aan de slag gaan met het bouwen van je eigen Thailand vakantie, dan kun je kijken bij onze bouwstenen. Dit zijn korte reisprogramma’s van 2, 3 of 4 dagen door het hele land, waarbij we rekening hebben gehouden met jonge kinderen (tot 6 jaar), wat oudere kinderen (6-12 jaar) en tieners. Deze bouwstenen kun je zelf, of met behulp van onze reisspecialisten, aan elkaar rijgen tot je eigen ideale Thailand familiereis. Op onze route pagina hebben we alvast aangegeven hoe de bouwstenen tot een logische route gevormd kunnen worden.

Bij sommige bouwstenen voor wat oudere kinderen reis je afwisselend individueel, maar ook delen (bijv. tijdens een trekking) met een groepje. Terwijl je soms je eigen weg vindt, kun je zo ook andere reizigers ontmoeten. Wel zo leuk voor jezelf én de kinderen.

Vrijblijvend een reisaanvraag doen?

Je kunt via Mijn reisplan een complete rondreis samenstellen, of juist losse bouwstenen boeken. Onze Riksja Family Thailand-reisspecialisten zijn moeders die zelf in Thailand zijn geweest met hun kinderen en zij helpen je graag. Je kunt ons ook een mailtje sturen met daarin je wensen en contactgegevens. Wij zullen dan binnen enkele dagen contact met je opnemen en een vrijblijvend reisvoorstel sturen. We horen daarna graag wat je ervan vindt en kunnen de reis desgewenst aanpassen aan je wensen en voorkeuren.

Riksja Family Thailand-reisspecialist Leonie:

“Als twintiger heb ik met rugzak op veel van de wereld gezien. Toen mijn dochters werden geboren, was het wel even omschakelen. Opeens moest ik letten op comfort en gas terug nemen qua reistempo. Nu ze tieners zijn, krijgen onze gezinsreizen weer een ander avontuurlijker tintje. Daarom hebben we bij Riksja Family Thailand uit eigen ervaring de bouwstenen en rondreizen op verschillende leeftijden afgestemd. Zo kun je ‘meegroeien’ met je kinderen.”