5 redenen om met Riksja Family naar Thailand te reizen

Met de kinderen een reis naar Thailand maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist, Thailand is geschikt voor het hele gezin. Twijfel je nog? Wij geven je vijf redenen om met Riksja Thailand Family op reis te gaan.

#1 Team van reizende ouders

We zijn allemaal reizende ouders, grotendeels moeders, én reisfanaten. Voordat de kinderen kwamen reisden we al de hele wereld over en dat is met de komst van de kinderen niet veranderd. We weten dan ook uit eigen ervaring wat het is om met een gezin op reis te gaan.

#2 Individuele reizen op maat

Een reis bouwen doe je zelf aan de hand van onze Thailand-bouwstenen: korte reizen van een paar dagen. Jij kiest die bouwstenen die jullie als gezin aanspreken en wij helpen je met de route en planning. Zodat jullie het maximale uit jullie reis halen. Je reist individueel, met je eigen gezin, in jullie tempo. Tijdens sommige activiteiten en in populaire periodes kom je geregeld andere gezinnen tegen, wel zo leuk voor de kinderen.

#3 Thailand bestemmingsexpert

Wij, Leonie, Monica en Astrid, zijn de bestemmingsexperts op Thailand en houden ons de hele dag bezig met dit heerlijke land. Nee, wij zijn geen ‘reisspecialist’ die de hele wereld verkoopt, maar experts op onze eigen bestemming. We kennen het land, zijn hier zelf ook geweest, en adviseren je dus uit eigen ervaring.

#4 Afgestemd op jouw gezin

En hoe je dan door Thailand reist? Dat bepaal je zelf. Wij snappen als geen ander dat elk gezin een andere behoefte heeft. Zo ligt het reistempo met kleine kinderen een stukje lager en zijn de reisafstanden niet te lang. Voor reizen met tieners regelen we wat meer actie en avontuur. En niet onbelangrijk: de reizen zijn voor jou als ouder ook leuk!

#5 Highlights net even anders

Riksja Thailand Kids - Thailand kinderenGrote kans dat je, net als wij, op reis minder bekende plekken wilt ontdekken, maar óók de hoogtepunten wilt zien. Het worden niet voor niets hoogtepunten genoemd. Echter zijn we tijdens de reis hier en daar ook eigenwijs, door het net even anders te doen dan anderen. Zo kun je op het eiland Ko Samui gaan quad rijden. En natuurlijk kun je ook gewoon zandkastelen bouwen, zwemmen in zee en lekker luieren aan het strand. Of kies er op Ko Phangan voor om op de fiets te stappen en het eiland zelf te ontdekken in plaats van de onderwaterwereld tijdens een snorkelexcursie. Zo ontdek je een heel andere kant van Ko Samui en Ko Phangan.

Enthousiast?

Bekijk hier onze Thailand-bouwstenen of kant-en-klare Thailand-rondreizen of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.