Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 47

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  vliegtickets Thailand - KLMVliegtickets Thailand

  Een vliegticket Thailand op maat

  Net als het op maat maken van je Thailand reis, kunnen wij ook de vliegtickets Thailand voor je boeken die aansluiten bij je reis. De organisatie ligt dan van A tot Z bij ThailandKids. Wel zo prettig als er bijvoorbeeld nog vluchtwijzigingen zijn. Je krijgt een Thailand vlucht op maat en door de inkoopkracht van onze vluchtpartners, ook een scherp tarief. Juist omdat de vliegwereld sterk in beweging is, zijn we constant op zoek naar de beste vluchtdeals. We doen mee aan alle airline specials, zoals bijvoorbeeld de KLM werelddealweken. Onze reisspecialisten informeren je graag hierover. Wil je vrijblijvend een passend vluchtvoorstel, neem dan contact met ons op. Een Thailand vliegticket kun je alleen bij ons boeken in combinatie met een landarrangement (Thailand bouwstenen of een Thailand rondreis).

  óf: zelf je vliegtickets Thailand zoeken en boeken

  Je kunt ook zelf  je ticket naar Thailand. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze Thailand reisspecialisten helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

  Vliegtickets Bangkok - Thailand

  klm Laagseizoen vanaf €885,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
  Hoogseizoen vanaf €956,- p.p. Economy Overstap geen
  eva air Laagseizoen vanaf €635,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
  Hoogseizoen vanaf €853,- p.p. Economy Overstap geen
  emirates airlines Laagseizoen vanaf €639,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
  Hoogseizoen vanaf €853,- p.p. Economy Overstap Dubai
  Laagseizoen vanaf €773,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
  Hoogseizoen vanaf €815,- p.p. Economy Overstap Istanbul
  Laagseizoen vanaf €795,- p.p. Economy Route Rotterdam - Bangkok
  Hoogseizoen vanaf €741,- p.p. Economy Overstap Istanbul
  austrian airlines Laagseizoen vanaf €715,- p.p. Economy Route Brussel - Bangkok
  Hoogseizoen vanaf €545,- p.p. Economy Overstap Wenen
  Laagseizoen vanaf €775,- p.p. Economy Route Brussel - Bangkok
  Hoogseizoen vanaf €995,- p.p. Economy Overstap Bombai
  emirates airlines Laagseizoen vanaf €685,- p.p. Economy Route Dusseldorf - Bangkok
  Hoogseizoen vanaf €725,- p.p. Economy Overstap Dubai

  Laagseizoen: september t/m november en januari tot eind juni
  Hoogseizoen: eind juni t/m augustus, december

  Inbegrepen

  Genoemde totaalprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vliegverzekering (zie ook ticketinformatie Thailand). De geldende boekingsklassen staan tussen haakjes achter het betreffende vluchttarief.

  Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

  Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit bij ons ook mogelijk. Woon je in Nederland en kun je vanaf deze luchthavens vertrekken dan kun je er makkelijk met het openbaar vervoer naartoe. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn goed per trein te bereizen. Ook Airport Weeze is per bus vanuit Amsterdam, Utrecht en Nijmegen goed te bereiken met de AirExpressBus. Op de website vind je meer informatie over de tijden en prijzen.

  Kinderkorting

  De meeste luchtvaartmaatschappijen geven reizigers met kinderen tot en met 11 jaar korting op het vluchttarief (meestal 25 % korting). Het verschilt per luchtvaartmaatschappij en bepalend is de leeftijd op de dag van vertrek. Bij je aanvraag zullen we de exacte korting aan je doorgeven.

  Ook hanteren de meeste luchtvaartmaatschappijen een korting voor baby’s tot twee jaar (meestal 90 % korting). Ook dit verschilt per maatschappij. In de offerte vermelden we het betreffende kindertarief apart. Een baby heeft geen recht op een stoel. Voor kinderen tot en met 6 maanden kunnen we een babybedje aanvragen.

  De laagste vliegtickettarieven

  We werken samen met Airtrade, een van de grootste ticketleveranciers van Nederland (IATA, ANVR, SGR). Via hen zijn we aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Je profiteert zo van de laagst mogelijke tarieven voor vliegtickets Thailand. De vliegmarkt is volop in beweging en de concurrentie tussen de maatschappijen is groot, waardoor prijzen en voorwaarden snel wisselen.

  Wijzigingen voorbehouden

  Bovenstaande tarieven zijn richtprijzen zoals ontvangen van de airlines. Wijzigingen zijn voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reis aanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief. Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticket informatie Thailand.

   

  terug naar de hoofdpagina van Thailandkids
  of
  naar het ThailandKids bouwstenen overzicht